Workshop Theatersport

Wij verzorgen theatersport workshops en voorstellingen voor bedrijven, particulieren, scholen en non-profit organisaties. Bij een theatersport workshop zorgen wij voor een leuke en leerzame bijeenkomst, waarbij plezier hebben centraal staat. Met een workshop van Bruin Tapijt garanderen wij een energieke en dynamische bijeenkomst! Onze spelers hebben veel ervaring met de begeleiding van workshops, en leveren daarom altijd een workshop op maat.

Voor iedereen

Een theatersport workshop is voor iedereen geschikt, er is geen theater ervaring voor nodig. De trainers van Bruin Tapijt zorgen altijd voor passende improvisatieoefeningen. Altijd met groot succes: er wordt veel gelachen. De workshops theatersport zorgen voor positiviteit, enthousiasme en humor!

Voorstelling

Bent u op zoek naar een theatersport voorstelling? Daar kunnen wij voor zorgen. U mag ons dan vertellen wat wij gaan spelen! Uw theatersportvoorstelling kunnen wij helemaal op maat maken, en indien gewenst, in het thema van de bijeenkomst zetten.

 

Wilt u meer weten wat BruinTapijt kan doen voor uw school, bedrijf, non-profit organisatie of voor uw feest? Hier vindt u meer informatie:

 

 

 

Meer informatie?

Stuur een mail naar bruintapijt@outlook.com met uw naam, telefoonnummer en een toelichting op uw wensen/ideeën en wij nemen snel contact met u op.

Advertenties