Theatersport voor uw non-profit instelling?

Een groot deel van de maatschappij draait op vrijwilligers. Mensen die zich met hart en ziel inzetten voor een goed doel, een (sport-)vereniging, een stichting, een kerk, een medezeggenschapsraad… ach, je kunt het zo gek niet bedenken.

 

De mensen met wie je dit samen doet, heb je vaak niet zelf gekozen. Het is een willekeurig samengestelde groep individuen die één ding samen delen: een warm kloppend hart voor hun vrijwilligersorganisatie. En daarbij gaat het net als bij collega’s, de één ligt je en de ander zou je misschien niet zelf hebben aangevinkt op je verlanglijstje. Toch heb je het met elkaar te doen. En om het goed met elkaar te rooien, vertrouwen in elkaar te hebben, helpt het om een bijzondere ervaring te delen.

 

Workshop theatersport

Een workshop theatersport samen doen, is zo’n ervaring. Eentje waarbij je ideeën van anderen omarmt, voortbouwt op de invallen van anderen en leert vertrouwen op elkaar. En je komt erachter dat improviseren en ja zeggen helemaal niet zo moeilijk is als het soms lijkt. Sterker nog, het levert heel veel plezier en nieuwe inzichten op.

 

Zeker als u net bent geïnstalleerd als bestuur of juist als het knarst en het niet zo lekker loopt, is theatersport een heerlijk verfrissend middel. U leert bij theatersport andere kanten van elkaar kennen én bovenal waarderen.

 

Wat u krijgt, is waar voor uw geld. Wat het u kost? Dat is afhankelijk van de vraag waarmee u ons op pad stuurt, het aantal deelnemers en de tijdsduur van de workshop. Maar één ding weten wij: vrijwilligersorganisaties hebben doorgaans geen goed gevuld spaarvarken. Net als Bruin Tapijt. Dus daar houden we rekening mee. Bruin Tapijt kent geen strijkstok en geen winstoogmerk. Wat we bij elkaar sprokkelen, sluizen we direct door naar de verenigingskas om goede trainers, oefenruimte, optreedpodia en muzikanten te betalen.

 

Meer informatie?

Stuur een mail naar bruintapijt@outlook.com met uw naam, telefoonnummer en een toelichting op uw wensen/ideeën en wij nemen snel contact met u op.

 

Advertenties