Theatersport voor uw feest?

Voor kinderen en volwassenen, we bieden de leukste voorstellingen en workshops! Onderstaand een toelichting.

Kinderfeestjes

De meubels aan de kant, even de kat uit de boom kijken en dan gaan ze los. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar zijn vindingrijk. Met een workshop theatersport dagen we hen uit hun fantasie te gebruiken. Dat doen we op een losse, laagdrempelige manier met veel verschillende improvisatie-spelletjes en –oefeningen. Zo nemen we hen steeds een stapje verder mee en kunnen ze aan het eind van de workshop echte theatersportscènes spelen. En bij voorkeur laten we dat zien via een optreden van een half uur voor de ouders/ verzorgers die hen weer komen ophalen.

Duur van het improviasatiefeestgedeelte: 2 uur inclusief begeleiding bij het optreden.
Locatie: uw eigen huiskamer of een andere door u gekozen plek.

 

Kinderworkshop

Ben je ooit met een krokodil naar de bioscoop geweest? Heb je ooit een optreden van The Voice Paarden gekeken? Misschien een keer een piraat met een dokter zien trouwen? Nog niet? Het kan wel allemaal. Bij een workshop theatersport kan alles. Je leert op een vrolijke manier hoe je leuke theaterstukjes kunt maken zonder dat je een vaste tekst hoeft te onthouden. Met vette spelvormen en grappige opdrachtjes. En aan het eind verzorg je eventueel met de andere gasten een voorstelling voor de ouders.

Duur: 1,5 – 2 uur

Locatie: eigen huiskamer of een andere door jou en je ouders/verzorgers gekozen plek.

 

 

Volwassenen

 

Theatersportoptreden

U bent jarig, 12,5 jaar getrouwd, heeft de loterij gewonnen, heeft Abraham gezien, organiseert voor uw buren een straatfeest, geeft een housewarmingparty of… nou ja, maakt ook niet uit. Er is reden voor een feestje, voor een gezellige ontmoeting met dierbaren of collega’s. En u wilt die gelegenheid op een originele manier luister bijzetten. Wij komen graag. En verzorgen voor u, met drie tot vier spelers, een improvisatie-optreden van een uur. Waarbij we (kunnen) aansluiten bij de aanleiding voor uw feest. U en uw publiek leveren input voor de scènes. Ook hierdoor wordt het een unieke voorstelling. Begeleiding door een muzikant verhoogt de feestvreugde.

Voorbereiding: Voorafgaand aan de voorstelling krijgt u een uitgebreid telefonisch intakegesprek, zodat we iets meer over u, uw gasten en de reden voor het feest weten.

Duur van het optreden: 1 uur
Locatie: uw eigen huiskamer of een andere door u gekozen plek.

 

 

Workshop improvisatietheater

Als u met uw gasten, vrienden, familie, gezin, tijdens een vrijgezellendag o.i.d. een bijzondere ervaring wilt delen, dan is een workshop improvisatietheater een goede keuze. Op een laagdrempelige manier dagen we u uit om uw fantasie te gebruiken. Met improvisatieopdrachten en –spelvormen. U doet dingen waarvan u niet wist dat u ze in zich had. En u heeft vooral veel plezier. Want in de wereld van improvisatie kan alles. Van een hond op een vélocipède kijken wij niet op. Als u een donornier kookt voor een vijfsterrenrestaurant verschieten wij niet van kleur. Of als u hangend aan de dakgoot uw buurman de liefde bekent, juichen wij dat toe. En als u het even niet meer weet, helpen uw medespelers u. Misschien bent u van tevoren even zenuwachtig, maar wij weten uit ervaring dat u na afloop denkt ‘dit smaakt naar meer’.

Locatie: een plek naar uw wens

Tijdsduur workshop: 2 uur

 

Meer informatie?

Stuur een mail naar bruintapijt@outlook.com met uw naam, telefoonnummer en een toelichting op uw wensen/ideeën en wij nemen snel contact met u op.

Advertenties