Theatersport voor uw bedrijf?

Soms zijn er momenten waarbij het goed is als een groep medewerkers eens op een andere manier met elkaar in contact komt. Omdat ze voor het eerst met elkaar gaan samenwerken. Omdat onderling vertrouwen cruciaal is, omdat de creativiteit moet gaan stromen. Of omdat leren ja-zeggen tegen het ongewisse of het onverwachte in hun professionele rol noodzakelijk is.

Improvisatietheater biedt handvatten, zet mensen aan het denken, relativeert en doet een beroep op creativiteit.

 

Wij kunnen uw bedrijf van dienst zijn bij:

  • Projectstartups/ kick offs
  • Teambuilding (ook voor ondernemingsraden)
  • Voorbereiding op een brainstorm
  • Een creatieve noot bij uw congres of evenement

 

Al naar gelang uw wensen ontwikkelen en geven wij een workshop of komen wij voor een improvisatie-optreden. Bij de intake staat voor ons de vraag centraal ‘wat is er bij uw bedrijf anders, nadat wij zijn geweest?’. Wij spreken uitgebreid telefonisch vooraf met u door welk effect u wilt bereiken en welk middel wij daarvoor kunnen bieden.

 

Het prijskaartje? Dat is afhankelijk van de tijdsduur van de interventie, het aantal deelnemers en/of toeschouwers en de vraag die u bij ons neerlegt. Maar weet dat Bruin Tapijt geen strijkstok kent en geen winstoogmerk heeft. Wat we verdienen, gaat naar de verenigingskas om goede trainers, oefenruimte, optreedpodia en muzikanten te betalen.

 

Meer informatie?

Stuur een mail naar bruintapijt@outlook.com met uw naam, telefoonnummer en een toelichting vanuw wensen/ideeën en wij nemen snel contact met u op.

Advertenties