12 januari theatersport tegen Aangenaam Verrast!

Als al de oliebollen en alcoholische versnaperingen in je lichaam uitgegist zijn, het nasuizen in je oren van het vuurwerk net gestopt is en je nog wat onwennig weer aan de slag bent na de feestdagen…. is het tijd voor humor en inspiratie!

Tegen Aangenaam Verrast
12 januari brengen Bruin Tapijt en Aangenaam Verrast het thema ‘Goede voornemens… en wat er gebeurt als die mislukken….’ op de planken in een heerlijke theatersportwedstrijd!
Je kunt dan in ieder geval één voornemen succesvol afvinken: Vol humor het nieuwe jaar in.

De wedstrijd begint om 20 uur in Park Randenbroek in het Poppentheater in Amersfoort, Heiligenbergerweg 117. Onderstaand route- en parkeerinformatie. €10,- per kaartje mét inbegrip van een consumptiebon voor in de pauze. Let op! Je kan daar NIET PINNEN! Graag contant betalen dus.
Leuk als je komt!

Route en parkeerinformatie
Met de auto: parkeren rechts naast Ringweg Randenbroek 123, op Parkeerplaats Randenbroek. U loopt dan via het witte bruggetje rechtstreeks het park in. Volg het pad rechtdoor en na twee minuten staat u bij het koetshuis.

Met de fiets of lopend: Ingang Heiligenbergerweg tegenover verzorgingscentrum Nijenstede. Rechtdoor de weg volgen. Na 200 meter ziet u links het koetshuis (tegenover de vijver en nog vóór het witte huis).

26 mei
Op 26 mei speelt Bruin Tapijt ook een voorstelling, ditmaal voor het eerst ‘s middags! De locatie is nog niet bekend, maar zal in Amersfoort (of directe omgeving) zijn. Save the date, zondag 26 mei.