8 september Weerwolven!

Op zaterdagavond 8 september 19.00 uur komen de bewoners (en dus ook de weerwolven🐺) van “Wakkerdam” naar een klein kampeerterreintje in Austerlitz!
Theatersportvereniging Bruin Tapijt uit Amersfoort speelt dan bij het kampvuur, in de invallende duisternis, de improvisatievoorstelling Weerwolven!
Wees welkom en doe mee. Het publiek heeft namelijk de opdracht de weerwolven weg te stemmen zodat de bewoners van Wakkerdam weer in vrede verder kunnen leven.

Overdag kan je met andere kampeerders het spel Weerwolven spelen om alvast in de sfeer te komen (op eigen initiatief, dit wordt niet georganiseerd), en ’s avonds kijk je bij het knapperend kampvuur naar de voorstelling.
Dus….houd jij van theater of de spanning van een spel als Weerwolven? Wil je de bewoners uit Wakkerdam wel eens ‘in het echt’ ontmoeten? Kom dan op zaterdagavond 8 september naar het NTKC-kampeerterrein in Austerlitz!

Let op: met regen gaat de voorstelling niet door😕🌧 geef je op per mail (bruintapijt@outlook.com) zodat we je kunnen informeren, en houd onze twitteraccount in de gaten!
Adres: NTKC-terrein Austerlitz
Hubertweg 37 te Austerlitz
Tijden: 19.00 – +- 21.00 uur (eerder kan… dat ligt eraan hoe hongerig onze wolven zijn)