Sfeervolle avond in Amersfoort!

Met de tegenstander ‘Spons ’n Roses’ uit Oosterbeek is op zaterdag avond 8 Oktober in het Koetshuis in park Randebroek in Amersfoort een geweldig sfeervolle avond neergezet. De avond, die muzikaal perfect begeleidt werd door Marco van Duuren, duurde voor  veel toeschouwers toch nog te kort.

De locatie Het Koetshuis toonde zich een prima en gezellige plek om te theatersporten. Terwijl vrolijk ogende poppen  tafereeltjes  langs de wand van de zaal meekeken vermaakte het publiek zich kostelijk om de geïmproviseerde scenes. Zo heeft men kunnen leren hoe het is om ‘haarschade’ op te lopen, ontstond er een abstracte scene tussen een kubus, een weduwnaar en de beheerder van een begraafplaats en was het publiek getuige van de treurige geschiedenis van een dominee met 1 arm. Hoewel sommige scenes misschien best iets korter hadden gemogen leek het er zeker in het tweede deel van de avond op dat de vaart er steeds meer in kwam.

20161008_204514 20161008_202752

De date met als inspiratie handtasjes uit het publiek was daar een goed voorbeeld van en de zeker hit, het wereld songfestival, zorgde voor een uitgelaten stemming in Het Koetshuis. Toch was het Bruin Tapijt dat met de wat meer doorleefde scenes uiteindelijk de winst van de avond voor zich opeiste. Dat deed het vooral door stiltes en gevoelige onderwerpen niet uit de weg te gaan. En eerlijk is eerlijk, de garage box van de Dominee was daar het ultieme voorbeeld van. Na 8 Oktober 2016 zal voor iedereen aanwezig, een opblaas dolfijn nooit meer hetzelfde zijn.

 

De volgende voorstelling van Bruin Tapijt is op 26 November. Bruin Tapijt speelt dan een ‘de Vloer Op’. Wij hopen voor net zo’n enthousiast publiek als bij deze bijzondere avond! Wij zeggen graag Tot Tapijt!