Bruin Tapijt speelt theatersportwedstrijd tegen sPierkracht!

13 februari belooft nu al een onvergetelijke dag te worden.
We spelen dan namelijk weer een onvervalste theatersportwedstrijd tegen sPierkracht uit Hoofddorp.
Het publiek heeft de hoofdrol want met hun bijdrage ontstaan de mooiste scenes. De beloning? Een onvergetelijke, humoristische, ontroerende voorstelling. Gespeeld door 8 enthousiaste spelers die zich uitleven in bizarre situaties en vreemde typetjes.

sPierkracht Hoofddorp

 

Wat gaan we doen?

Onze vaste bezoekers weten inmiddels wat ze kunnen verwachten, maar voor degenen die er niet zo bekend mee zijn, hier alvast een korte uitleg. Een theatersport wedstrijd laat zich het meest vergelijken met een aflevering van de Lama’s. Het grote verschil is dat er bij het programma geen tegenstanders zijn maar louter en alleen professionele cabaretiers die losse improvisatie opdrachten uitvoeren. Bij een theatersport wedstrijd zijn er twee ploegen van 4 spelers die onder leiding van een presentator elkaar uitdagen voor verschillende improvisatie scenes. De scenes kunnen vrolijk zijn, gezongen of met een scherp randje. Eigenlijk kan alles! De input daarvoor komt van het publiek en de scenes worden door het publiek èn door twee echte rechters beoordeeld! De uiteindelijke winnaar mag met de eer, een hard applaus en veel blijdschap naar huis, eigenlijk net als de nummer twee. Het gaat uiteindelijk om de lol!

13 februari dus!

Het is ook nog eens de dag voor Valentijnsdag….reken maar dat we dat niet zomaar voorbij laten gaan. Dus kom met je geheime en openbare liefdes, familie, vrienden en kennissen naar de Inspiratieboot aan de Kleine Koppel 14 in Amersfoort. De voorstelling begint om 20:00 uur en een kaartje kost 8 euro pp. Als u zeker wilt zijn van goede plaatsen, reserveer dan alvast nú uw kaartje via Facebook, bruintapijt@outlook.com of bij de inspiratieboot.

Graag tot ziens!