Bruin Tapijt ging succesvol ‘De Vloer Op!’

Bruin Tapijt heeft Zaterdag 9 Januari een mooie avond beleefd. We speelden ‘De Vloer Op’ met verschillende leden van de club aangevoerd door Eleonoor die deze avond als regisseur op de planken stond. Op een prachtige locatie (De Inspiratie Boot) werd het een gedenkwaardige en leuke avond voor het toegestroomde publiek.

De reacties waren niet zelden zeer enthousiast! Marijn, Jeroen, Martin, Floor, Jacolien, Judith, Petra, Suzanne en Renee speelden in verschillende samenstellingen scenes, met als uitgangspunt een van tevoren uitgedacht basis scenario. Hier een voorbeeld van zo’n scene, in dit geval afgelopen zaterdag gespeeld door Suzanne en Jeroen.

Je bent even weggegaan van je drukke baan en je drukke gezin. Tijdens een sabbatical ben je naar Santiago de Compostela gelopen. Onderweg heb je 3 weken lang opgetrokken met een man met wie je het geweldig naar je zin had. Anoniem, beiden onder een andere naam. Voor jou bood hij ‘the comfort of a stranger’, je legde je ziel en zaligheid neer, jullie vreeën de sterren van de hemel en deelden hetzelfde wereldbeeld. Het afscheid was goed maar verdrietig. Je wist dat jullie elkaar nooit meer terug zouden zien. Na je sabbatical zit je vol energie en je besluit te solliciteren als accountmanager voor een grote uitzendorganisatie. Je mag op gesprek. Je gesprekspartner blijkt de Santiago-man te zijn.

DVO7  

Het publiek heeft gesmuld van diverse scenes en na afloop duidelijk gemaakt een hele leuke avond gehad te hebben! Als je dit leest en denkt ‘nou, ik wil die lui van Bruin Tapijt eigenlijk wel eens in het echt bewonderen!’ , dat kan. Want Zaterdag 13 Februari 2016 speelt Bruin Tapijt een heuse wedstrijd tegen een nog bekend te maken tegenstander van formaat. De leden zijn zich alvast aan het warmlopen om toe gelaten te worden tot de selectie en naar een geschikte muzikant wordt op dit moment gezocht. Zaterdag 13 Februari om 20.00 uur op de Inspiratie Boot, De Koppel 14 in Amersfoort. Kaarten (à 8 euro p.p.) zijn te koop via ons e-mail adres en via Facebook kunnen we ook plaatsen reserveren.  Wij hopen dat je erbij bent. Tot dan!

DVO8publiek