Jaag mee op Weerwolven!

Ontmoet de dorpsbewoners en jaag op de weerwolven

Wie is de weerwolf?

Zaterdagavond 7 maart komen weerwolven naar Amersfoort. Die avond speelt Bruin Tapijt een nieuwe vorm van improvisatietheater gebaseerd op het populaire spel ‘De Weerwolven van Wakkerdam’. In de Inspiratieboot komen het dorp en haar inwoners tot leven en wordt de jacht op de weerwolven geopend. Op deze spannende avond staat niets van te voren vast. Alles wordt geïmproviseerd en het succes van de jacht wordt door het publiek bepaald.

Ontmaskeren
De acteurs van Bruin Tapijt brengen het dagelijkse leven van Wakkerdam in beeld. Onder de onschuldige burgers zijn echter drie weerwolven. Maar zowel de spelers als het publiek weten niet wie de weerwolven en wie de dorpelingen zijn. ’s Nachts slaan de weerwolven toe en vermoorden zij een onschuldige burger. Alleen het publiek kan de moordenaars ontmaskeren in de daarop volgende stemronde. Is het kruidenvrouwtje wel te vertrouwen met haar vreemde kruidenmengsels? En is de burgemeester niet opvallend wild behaard? Het publiek moet dus alle krachten bundelen om de vloek te breken. Anders is Wakkerdam voorgoed verloren.
De voorstelling begint zaterdag 7 maart om 20:00 uur. Kaarten à 7,50 euro per stuk zijn te reserveren via bruintapijt@outlook.com